Tuesday, January 21, 2014

PAKEJ UMRAH 2014

Assalamualaikum, Tahun 2014 masihi dan 1435 Hijrah telah bermula, Alhamdulillah kita masih diberi peluang oleh Allah SWT untuk terus bernafas di muka bumi ini dengan tujuan untuk beribadah kepadaNya dan menyediakan bekalan secukupnya untuk kehidupan kekal di akhirat kelak. Saya dengan suka citanya ingin menawarkan perkhidmatan untuk membawa sesiapa jua yang berminat untuk menunaikan ibadah Umrah pada tahun ini, dengan harga yang berpatutan dan servis yang memuaskan Insya Allah.
Tarikh-tarikh adalah seperti yaang telah dipaparkan di dalam gambar di atas. Dimaklumkan bahawa sesiapa yang berminat perlu membuat perancangan dan persediaan awal untuk melengkapkan dokumentasi yang penting seperti visa dan tempahan tiket penerbangan. Harga yang dipaparkan di dalam gambar di atas adalah penerbangan dari Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) Sepang sahaja. Untuk maklumat lanjut sila hubungi saya atau sms atau whatsapp atau telegram 019-2237048 atau email azreen.m.nasir@gmail.com

Thursday, May 9, 2013

Pakej Umrah Jun,Julai,Ogos (Rejab,Syaaban,Ramadhan) 2013

Assalamualaikum warahmatullah, berikut adalah tarikh-tarikh penerbangan umrah yang terkini beserta harga pakej. Sila hubungi saya atau sms atau whatsapp di talian 0192237048

Pakej Pelancongan Muslim (Muslim Tours)

ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH, Kami mengorak langkah untuk mengajak anda sekiranya ada "budget" untuk melancong, melihat keindahan dunia ciptaan ALLAH, untuk mensyukuri nikmat-nikmat Allah dan melihat segala kebesaranNya, maka kami menyediakan pakej-pakej pelancongan Muslim dengan jaminan makanan HALAL beserta harga yang mampu,penjagaan waktu solat (jamak), pelbagai lokasi yang mengkagumkan, profesional,dedikasi & bertanggungjawab, selesa,selamat & tanpa was-was InsyaAllah. Sila hubungi saya/ sms / whatsapp di talian 0192237048 PAKEJ NEW ZEALAND 10 HARI 9 MALAM DARI RM5980 PAKEJ ISTANBUL 6 HARI 5 MALAM DARI RM5280 PAKEJ BOSNIA 10 HARI 9 MALAM DARI RM7950 PAKEJ BEIJING 6 HARI 5 MALAM DARI RM2250 PAKEJ JAKARTA / BANDUNG 4 HARI 3 MALAM DARI RM1500 PAKEJ HO CHI MINH (VIETNAM) 4 HARI 3 MALAM DARI RM2200 * MENGIKUT TERMA DAN SYARAT, HARGA DI ATAS UNTUK 20 ORANG KE ATAS. HUBUNGI SAYA AZREEN MOHD NASIR 0192237048 UNTUK MAKLUMAT LANJUT.

Thursday, March 21, 2013

Perkhidmatan Pengacara Majlis (MC)

Assalamualaikum dan salam sejahtera, kepada anda di luar sana yang ingin mendapatkan perkhidmatan Pengacara Majlis (MC) untuk majlis perkahwinan (reception), majlis makan malam, dll boleh hubungi saya 019 2237048, sy berpengalaman selama kurang lebih 10 tahun dalam mengendalikan majlis-majlis tersebut tidak kira berapa kapasiti tetamu jemputan. Disamping itu rakan-rakan saya turut membantu dalam menyediakan perkhidmatan P.A System / Set Karoeke dll, Persembahan "Live Band" dan tarian yang mana sering menjadi pilihan para pelanggan saya sekiranya mahu mengadakan majlis keramaian,jgn lupa hubungi saya!

Monday, October 22, 2012

EZMI MD JAN - EZMI'S CHARITY DRIVE

21 Oktober 2012, sy memimpin club BMW Mthusiast ke Ezmi's Charity Drive yg bertempat di Sekolah Projek Seksyen 11, Shah Alam. Walau pun sy tidak mengenali anak muda, bekas pemain bola yg pernah mewakili beberapa pasukan hebat di Malaysia ini,namun sebagai umat Islam,anak Melayu,sy rasa terpanggil utk support program ini utk sama2 memberi sumbgn yg tidak seberapa bg membantu Ezmi Md Jan. Kebetulan 3 daripada members BMW Mthusiast yg aktif ada ex student sekolah tersebut. Kami berkumpul di Petronas sebelum tol Batu 3 Shah Alam menunggu ketibaan members, lebih kurang jam 10 pagi kami bergerak ke Sekolah tersebut dengan 23 buah kereta dan sebuah BMW S1000RR Super Marshall Faiz,dan suasana masa tu amat meriah,terlalu ramai sehingga kami perlu Q utk naik ke kawasan sekolah kerana club Toyota Vios telah smpai terlebih dahulu. Apabila sudah dpt arahan, kami terus memandu naik ke perkarangan sekolah,memberi sumbangan utk car wash, namun daripada 23 buah kereta kami,hanya 1 je yg betul2 basuh ambik syarat,yg lain sekadar beri sumbangan utk basuh kereta but tak basuh pun,kesian pulak krew basuh kereta tu ,penat nk basuh byk kereta,bertubi2 club kereta smpai antaranya kelab Honda City dan Myvi. Bermacam2 acara dijalankan dan setelah selesai membuat pusingan memandu kereta di perkarangan sekolah,kami cari parking dan naik semula ke perkarangan sekolah utk meluangkan masa di situ sebagai tanda support. Ramai celebrity yg turut hadir dari Raja Lawak, Penyanyi,Pelakon juga bbrpa atlit negara termasuk Safee Sali. Semoga Ezmi Md Jan dipermudahkan Allah utk menghadapi ujian ini dan kepada yg terlibat dlm prog ini secara langsung dan tak langsung,tahniah,terima kasih diucapkan, moga Allah jua membalas jasa baik kalian.
selepas selesai hajat dan misi kami di sekolah projek tersebut,kami bergerak ke Restoran MMZ Bukit Jelutong (mamak) utk mkn,minum dan mengambil kesempatan bertemu members baru yg belum pernah berjumpa serta berbincang utk prog2 yg akan datang.

Friday, October 19, 2012

PERKHIDMATAN LOGISTIK

Salah satu cabang perkhidmatan yang boleh saya berikan kepada pelanggan adalah dlm bidang logistik,sewa lori untuk tujuan pindah,hantar barang dsbnya,make sure yang tidak melanggar peraturan,yang mana lori ini kepunyaan adik lelaki saya sendiri, sebuah lori 3 tan Isuzu NPR 4.3 Diesel 17 feet Container Bonded. Buat masa ini kami ada kontrak setiap Selasa,Khamis & Sabtu loading & unloading barang2 dari KL ke JB, so 3 4 hari selebihnya tu boleh la utk beri perkhidmatan. Saya juga mempunyai rangkaian perniagaan dengan beberapa syarikat logistik lain dan sewaan lori untuk sama2 kami memberikan perkhidmatan kepada para pelanggan.
CALL/SMS SAYA 0192237048 UNTUK MAKLUMAT LANJUT

Thursday, October 18, 2012

HARMONY EXCELLENCE HOLIDAYS SDN BHD

dah setahun sy bercuti daripada memberi perkhidmatan berkaitan pakej umrah,upah haji dan umrah, korban & akikah,but now rasa rindu pada Mekah dan Madinah, sy terpanggil utk memberikan perkhidmatan ini. Jika dahulunya saya sebagai General Manager yg full time di pejabat HARMONY EXCELLENCE HOLIDAYS SDN BHD (dahulunya Harmony Excellence Travel & Tours Sdn Bhd), but now sy bertindak sbg ejen permasaran yg aktif, mudah utk sy bergerak ttp masih boleh memberi perkhidmatan dgn kemudahan yg disediakan oleh syarikat yg sy anggap seperti family sy sendiri. Bermula dengan satu unit pejabat pada tahun 2008 di tingkat atas, sekarang telah menyewa 3 unit pejabat di no. 1 dan 1A juga no.5 Jalan Wangsa Melawati 4, Wangsa Melawati, 53300 Kuala Lumpur. Sekarang sedang melakukan ubahsuai pejabat utama yg asalnya kedai servis dan tayar, banyak dh bos habiskan duit utk pejabat ni demi memberi perkhidmatan terbaik kepada pelanggan dan peluang kerja kepada mereka yg memerlukan
CALL / SMS SAYA UNTUK MAKLUMAT LANJUT BERKAITAN PAKEJ-PAKEJ UMRAH 0192237048