Thursday, July 16, 2009

SELAMAT TINGGAL 28

salam buat semua,selamat tinggal umur 28,maka sudah mencecah 29 tahun umurku,agak surprise la apabila tunangku berpakat untuk bawa kek ni dengan kwn2 (muaalim&lin),ingat takda kwn2 yg nk rai,rupanya tunang dh setup n beli kek ni
tq so much buat tunang tercinta,dr kecik tak pernah buat parti2 bday ni,so bila dah besar ada kwn2,ada je sambutan,surprise,tq la buat semua
ni baju yang tunang bagi last year,tertulis 28 kt situ,tshirt simple tp sedap pakai n ranggi gak...saje pakai di hari terakhir berumur 28,kebetulan makan di NZ sebelum tu di meja number 28 gak,lupa amik gambar meja

ni angah,apa nama betul pun tak tanya..pomen bmw,tak sangka 3hari lepas dpt tau bday kami sama cuma dia awal setahun,so bw gak kek tu,jumpa dia kat pelita ampang point,celebrate dgn dia,minum tongkat ali,maggi goreng,sembang sampai 4pagi...


adinova ni the only hadiah saya dpt on my bday,hehe,ada gak hadiah tu,tak gamak nk sepak bola dgn kasut ni,silap2 pakai jalan2 jer,suka sebab ranggi n putih,tq sayang..

syukur alhamdulillah,kerana masih diberi nikmat,nyawa dan tubuh badan ini,terima kasih buat semua yg memberi ucapan dan doa,moga semua doa kita dimakbulkan Allah,moga sama2 diberi kebahagiaan,keberkatan,kejayaan dari dunia ke akhirat.
AKU DAH 29 TAHUN!